Догађаји, Храм Светих Козме и Дамјана

Владика Исихије улепшао Васкрс малишанима на болничком лечењу

„Деца су увек наша нада и јако је важно да родитељи сазру у родитељству и подигну их тако да они њима једног дана буду подршка“, рекао је Владика Исихије приликом данашњег сусрета са децом која Васкршње празнике проводе на лечењу на Одељењу педијатрије Опште болнице Ваљево.

Нека је свима благослов Божји, деци и родитељима! Вама лекарима и медицинском особљу који се трудите, велика благодарност. Највећи празник потврђује да има разлога да се трудимо и да се боримо, трпимо невоље, јер на крају долази васкрсење и живот вечни и вечно блаженство за све који воле Господа- рекао је Владика Исихије, благосиљајући малишане.

Владика Исихије је уприличио ову посету у пратњи свештенослужитеља при болничком Храму Светих лекара Козме и Дамјана јереја Драгана Станојевића. Како би им улепшао празник у данима у којима су одвојени од породице- „мале цркве“, Владика Исихије им је уручио поклоне, које је обезбедила Епархија ваљевска, а поклонима које су сами припремили, акцију су подржали чланови Светосавске омладинске заједнице.

Ј. Ј.